Webbdesign.

Vi är ett företag som gör hemsidor helt skräddarsytt från grunden. Vi tror nämligen att alla företag är unika och kräver en hemsida lika unik.

Nalini Safari & Tours

Nalini Safari & Tours

Jag fick hjälp med SEO-optimering och är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick ett engagerat och professionellt bemötande och det kändes att de verkligen satt sig in i vår verksamhet. Kommunikationen var snabb och tydlig och vi fick många värdefulla tips. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Maria
VD, Ägare

En 3-stegsraket

1

Kravspecifikation & Offert

Det första som händer när vi ska skapa en hemsida åt dig är kontakt och utformning av en kravspecifikation. Den ligger till grund för tänkt designinriktning, layout och innehåll. Vi diskuterar fram en budget ni har i åtanke och tar oftast fram 3 olika offerter för din hemsida i olika prisnivåer så att du kan välja den som passar bäst in på ditt behov. Det här steget är givetvis kostnadsfritt och utveckling startar först när du godkänt offerten.

2

Utveckling & Design

Du har nu godkänt den offert vi har presenterat för dig (vi tackar för förtroendet) och utvecklingen sätter igång. Vi börjar alltid med startsidan för din hemsida och låter den sätta tonen för resten av hemsidan. Vi kör regelbundna avstämningar under projektets gång, oftast en gång i veckan. Vi arbetar med tät kommunikation under hela utvecklingen för att du ska vara delaktig i vad som händer. Avstämningsmöten sker remote eller genom fysiskt möte (inom Stockholmsregionen).

3

sjösättning

När vi anser oss klara med hemsidan enligt din kravspecifikation så genomgår sidan testning. Dels av oss själva men också med din hjälp och kanske några vänner eller kollegor. Ni kikar igenom hemsidan ordentligt och tillsammans hittar vi så många buggar och småfix det bara går. Dessa åtgärdas och därefter släpper vi hemsidan live. Har du valt att även ta hjälp med sökmotoroptimering så fortsätter det arbetet efter release.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X

... det tekniska 😩

( klicka gärna på ikonerna och läs mer )