Vi designar hemsidor med syftet att driva försäljning och GE nya kunder.

Leasa din hemsida bekymmersfritt med fria ändringar, support och webbhotell inkluderat. Eller som ett fast engångskostnad + webhotell.

mobilanpassad webbsida

Ditt intresse före allt annat

Review Widget

Vårat mål är att vi till det yttersta levererar bästa möjliga kvalitét, resultat och service till Dig.

hemsida som leasing
eller fast pris

Med vår leasingmodell bli hemsideägande bekymmersfritt. Vi designar, underhåller och ändrar helt fritt under leasingperioden. Webbhotellet ingår givetvis.

Alternativt så väljer du en fast engångskostnad för all design och utveckling och betalar bara webbhotellet därefter.

Så här går det till när
du köper en hemsida

1

ANalys & kravspecifikation

Vi börjar med att analysera er verksamhet, era mål med en hemsida och utifrån det tar vi fram en kravspecifikation. Den ligger till grund för design och utformning av din nya hemsida. Den mest avgörande faktorn som påverkar priset är om design & utformning av hemsidan ska vara i rent informativt syfte (enklare design) eller om den ska optimeras för att generera kunder och försäljning.

2

Du får en offert att godkänna

Med analysen och kravspecifikationen som underlag så tar vi fram en offert som vi skickar över till dig. När du godkänt den så påbörjar vi design & utveckling enligt planerad start.

3

Skisser & layout

Det första vi gör är att skissa fram designen för hur din hemsida skall se ut. Du får kika på “mock-ups” som kommer se exakt likadan ut som din slutgiltiga hemsida, men har ingen praktiskt funktion. När all layout och design är slutgodkänd så påbörjar vi utveckling.

Genom att designa på det sättet så kan vi snabbt och effektivt göra justeringar på design utefter dina önskemål för att sedan när allt verkligen är slutgodkänt och designen klart påbörja kodning.

4

Utveckling & design

Vi har nu tagit fram alla skisser på hur hemsidan skall se ut och du har slutgodkänt dem. I det här steget påbörjar vi utvecklingen och ger liv i designen och en faktiskt hemsida träder fram.

Din nya hemsida designas och utvecklas på en separat plats som är lösenordsskyddad så du har tillgång till och kan testa den innan lansering.

5

Lansering & Drift

När du slutgodkänt den faktiska hemsidan i dess praktiska form och testat så att allt är enligt dina önskemål så lanserar vi sajten på ditt eget domännamn. Har du tecknat vår leasingmodell så fortskrider den och vi gör ändringar på din hemsida efter dina önskemål löpande.

våra vanligaste frågor

Finns det någon hake med leasing?

Nej, ingen hake eller dolda avgifter. Det är helt enkelt vårat sätt att göra det lättare för dig att ha hemsida. Du önskar göra en ändring på din hemsida. Du kontaktar oss och berättar vad du vill göra. Vi ändrar och allt är klart. Ingen faktura som kommer sedan eller annat liknande.

Gör ni hemsida i WordPress?

Wordpress är en gammal bloggplattform och även om många nöjer sig med det som plattform att ha sin hemsida på så finns det idag betydligt mer lättanvända plattformar som är säkrare, snabbare och billigare i drift än vad WP är.

Med vår lösning så använder vi aldrig färdiga mallar eller tvingar på dig dyra supportavtal för att meningslösa plugins och uppgraderingar måste göras i parti och minut. För det är det nämligen många som missar när man investerar i en WP-sida kontra andra tekniker där ute.

Med mallar ur vägen så har vi enorm designfrihet och bygga något som dina besökare verkligen gillar och som givetvis genererar nya kunder till dig - det allra viktigaste.

Vad ingår INTE i leasingen?

Behöver du göra avancerade integreringar (som kräver skräddarsydda backendlösningar), bygga en ehandelssida eller byta din designinriktning så ingår inte detta i leasingen.

När vi utformar kravspecifikationen och designarbetet är igång så tar vi fram en grafisk identitet (färger, typsnitt, former, layoutkoncept osv). När designarbetet är slutgodkänt så har vi satt en grafisk identitet för hur din hemsida ska se ut. Med leasingen så kan denna inte ändras i efterhand. Önskar du dock ändra designen efter en tid så tar vi fram ett schysst fast pris för att göra justeringen.

För ehandel så tar vi alltid fram ett fast pris där webbhotell tillkommer och likaså för mer avancerade integreringar och lösningar.

Äger jag hemsidan vid leasing?

När du leasar en hemsida från oss så är det vi som äger den eftersom vi också tar fulla ansvaret för konfigurering, support, design, ändringar och underhåll av hemsidan.

Är leasingen bunden?

Ja - leasingen binds 12 månader åt gången och förnyas automatiskt inför varje 12 månader. För att avbryta leasingen behöver du meddela oss senast 2 månader innan leasingperiodens slut.

Kan jag avbryta leasingen och köpa designen?

Om du önskar kan du avbryta leasingen genom att meddela oss senast 2 månader innan leasingperioden förnyas och begära att få köpa designen så att du äger den. Vilket pris som gäller för just din design kommer specificerat i offerten som också fungerar som ett leasingavtal.

När du köpt designen så betalar du bara webhotellet. Önskar du göra justeringar på hemsidan därefter så hjälper vi givetvis till mot fasta överenskomna priser för de ändringar du önskar göra.

Kan man köpa supportavtal separat?

Om du istället väljer att få en hemsida designad med engångskostnad + webbhotell så kan du givetvis också kombinera detta med ett supportavtal. Prata med oss om detta när du kontaktar oss så tar vi fram några alternativ.

Gör sökoptimeringen att jag hamnar överst i Google?

Nej dessvärre inte. Att hamna överst i sökresultaten på Google är ett arbete som kräver mycket tid och resurser under en relativt lång tid (lite beroende på bransch och nyckelord såklart).

Men genom att vi gör en enklare sökoptimering av din nya hemsida så skapar vi förutsättningarna för att du ska kunna ranka i Googles sökresultat och att dina besökare får en sömlös och smidig upplevelse när de navigerar din hemsida.

Kan ni även hjälpa till med digital marknadsföring?

Visst kan vi hjälpa till med det. Vår specialitet och expertis är att kombinera en säljande och konverterande webdesign tillsammans med Google Ads för att generera nya kunder och leads till din verksamhet.

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med Google Ads så kan du klicka här.

Kan ni även hjälpa till med logotyp?

Absolut - vi designar regelbundet logotyper åt företag och det är jätteroligt att få kombinera en snygg logga med webdesign som passar ihop och matchar på ett snyggt sätt.

Här kan du läsa mer om vårat logotyperbjudande!