Vi designar snygga hemsidor dina konkurrenter avundas.

Med dina affärsmål och försäljning i åtanke bygger vi en webbsida som ger affärsnytta och fler kunder.

Gratis Webbhotell första 12 månaderna!
Värde 3.588 KR

mobilanpassad webbsida

Ditt intresse före allt annat

Review Widget

Vårat mål är att vi till det yttersta levererar bästa möjliga kvalitét, resultat och service till Dig.

hemsida till fast pris

Hos oss får du alltid ett fast pris på utvecklingen av din nya hemsida.

Så här går det till när
du köper en hemsida

1

ANalys & kravspecifikation

Vi börjar med att analysera er verksamhet, era mål med en hemsida och utifrån det tar vi fram en kravspecifikation. Den ligger till grund för design och utformning av din nya hemsida. Den mest avgörande faktorn som påverkar priset är om design & utformning av hemsidan ska vara i rent informativt syfte (enklare design) eller om den ska optimeras för att generera kunder och försäljning.

2

Du får en offert att godkänna

Med analysen och kravspecifikationen som underlag så tar vi fram en offert som vi skickar över till dig. När du godkänt den så påbörjar vi design & utveckling enligt planerad start.

3

Skisser & layout

Det första vi gör är att skissa fram designen för hur din hemsida skall se ut. Du får kika på “mock-ups” som kommer se exakt likadan ut som din slutgiltiga hemsida, men har ingen praktiskt funktion. När all layout och design är slutgodkänd så påbörjar vi utveckling.

Genom att designa på det sättet så kan vi snabbt och effektivt göra justeringar på design utefter dina önskemål för att sedan när allt verkligen är slutgodkänt och designen klart påbörja kodning.

4

Utveckling & design

Vi har nu tagit fram alla skisser på hur hemsidan skall se ut och du har slutgodkänt dem. I det här steget påbörjar vi utvecklingen och ger liv i designen och en faktiskt hemsida träder fram.

Din nya hemsida designas och utvecklas på en separat plats som är lösenordsskyddad så du har tillgång till och kan testa den innan lansering.

5

Lansering & Drift

När du slutgodkänt den faktiska hemsidan i dess praktiska form och testat så att allt är enligt dina önskemål så lanserar vi sajten på ditt eget domännamn. Har du tecknat vår supportavtal så fortskrider det och vi gör ändringar på din hemsida efter dina önskemål löpande.

våra vanligaste frågor

Gör ni hemsida i WordPress?

Wordpress är en gammal bloggplattform och även om många nöjer sig med det som plattform att ha sin hemsida på så finns det idag betydligt mer användarvänliga plattformar som är säkrare, snabbare och billigare i drift än vad WP är.

Med vår lösning så använder vi aldrig färdiga mallar eller tvingar på dig dyra supportavtal för meningslösa plugins eller att uppgraderingar måste göras i parti och minut. För det är det nämligen många som missar när man investerar i en WP-sida kontra andra tekniker där ute.

Med mallar ur vägen så har vi enorm designfrihet och bygga något som dina besökare verkligen gillar och som givetvis genererar nya kunder till dig - det allra viktigaste.

Kan man köpa supportavtal separat?

Vi har flera lämpliga alternativ på supportavtal som du kan teckna som ett komplement till din hemsida om du inte vill göra ändringar själv. Med supportavtal blir din hemsida på riktigt bekymmersfritt.

Gör sökoptimeringen att jag hamnar överst i Google?

Nej dessvärre inte. Att hamna överst i sökresultaten på Google är ett arbete som kräver mycket tid och resurser under en relativt lång tid (lite beroende på bransch och nyckelord såklart).

Men genom att vi gör en grundläggande sökoptimering av din nya hemsida så skapar vi förutsättningarna för att du ska kunna ranka i Googles sökresultat och att dina besökare får en sömlös och smidig upplevelse när de navigerar din hemsida. Med det sagt, beroende på konkurrens och vilken bransch ni arbetar inom så har vi flera kunder som rankat i toppresultaten på första sidan på Google trots vår grundläggande sökoptimering som ju ingår i utvecklingen.

Kan ni även hjälpa till med digital marknadsföring?

Visst kan vi hjälpa till med det. Vår specialitet och expertis är att kombinera en säljande och konverterande webdesign tillsammans med Google Ads för att generera nya kunder och leads till din verksamhet.

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med Google Ads så kan du klicka här.

Kan ni även hjälpa till med logotyp?

Absolut - vi designar regelbundet logotyper åt företag och det är jätteroligt att få kombinera en snygg logga med webdesign som passar ihop och matchar på ett snyggt sätt.

Här kan du läsa mer om vårat logotyperbjudande!

Gör ni avancerade integreringar?

Vi har full sytemutvecklingskunskap in house så om ett behov uppstår där du behöver en skräddarsydd integrering eller backendlösning så kan vi ordna med en sådan. Den teknik vi bygger våra skräddarsydda backendlösningar på är Node.js med Express samt databaskobbling mot MongoDB. Frontendramverk vi arbetar med är Nuxt eller Vue beroende på behov.