Digital Marknadsföring med fokus på att hitta nya kunder.

Med en fast månadskostnad och vår expertis så hittar och slussar vi nya kunder till dig på löpande band - No Joke!

Vad är en kund värd för dig?
Vill du ha fler kunder?

Annons
0176 - 20 80 45

Vill du synas i toppen? | Nå Fram Till Din Målgrupp?

Vår affärsmodell för Google Ads ger dig kundförfrågningar på löpande band till din verksamhet

Annons
0123 - 45 67 89

Din Konkurrent i Google Search

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Annons
0123 - 45 67 89

En Annan Konkurrent i Google Search

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Ditt intresse före allt annat

Review Widget

Vårat mål är att vi till det yttersta levererar bästa möjliga kvalitét, resultat och service till Dig.

från besökare till kund på löpande band

Vi genomför sylvass digital marknadsföring som sållar fram och slussa nya kunder till dig. Ser vi ett behov så ingår det också i vårt pris att vi tar fram en landningssida för annonseringen för att maximera konverteringen och generera så mycket kunder som möjligt.

Annons
0176 - 20 80 45

Det Börjar Med En Attraktiv Annons

Med sylvass analys och optimering når vi fram till din målgrupp och kan driva nya potentiella kunder till dig.

arrowarrow

Landningssidor som säljer och konverterar

Ser vi behovet kan vi komplettera annonseringen med en skräddarsydd, optimerad och mobilanpassad landdningssida som ökar konverteringen och ger fler leads.

google ads annonsering
arrowarrow
dollar sign

Digital annonsering till ett fast månadspris - allt inkluderat!

I vår offert tar vi fram upp till 3 nivåer på en fast månadskostnad för att vi ska hitta nya kunder till dig. Priset inkluderar ALLT - även Googles avgifter!

arrow
Ge mig fler kunder!

våra vanligaste frågor

Vad kostar annonseringen?

Det exakta priset som vi tar ut för att hitta kunder till dig får du veta genom att kontakta oss och begära en offert. Vi tittar då på ditt behov och omfattningen för att lämna ett fast månadspris i upp till 3 nivåer för att generera nya kunder till dig.

Hur många potentiella kunder kan jag få?

Vi ger en uppskattning för detta i vår förstudie till offerten som vi skickar över till dig helt kostnadsfritt.

Är ni Google Certifierade?

Ja vi är certifierade i Google Ads och alla de produktområden inom Google Ads som existerar.

Gör ni även annonsering i Facebook / Instagram?

Visst kan vi hjälpa till med sådan annonsering. Beroende på vad det är för produkt / tjänst du erbjuder så använder vi i första hand sociala medier för remarketing där vi fångar upp besökare som tidigare besökt din hemsida och visat intresse för dina tjänster / produkter.

Använder huvudsakligen Google Ads för att de helt enkelt är absolut marknadsledande och ger bäst kvalité på trafiken.

Hur kan annonsering bli en investering?

Som lekman är det lätt att snabbt bränna sin annonsbudget utan att generera några nya kunder eller försäljning. Det finns dessvärre många fallgropar och justeringar du kan göra som allt annat än gynnar dig.

Vi har expertis i att analysera och optimera annonserna så att du snabbt och effektivt uppnår lönsamhet i din annonsering. Genom att du stegvis då får en förutsägbar kostnad per såld produkt eller kund som kontaktar ditt företag så blir varje satsad krona på annonseringen en investering. För varje krona du lägger in får du X mer tillbaka i nya kunder eller sålda varor.

Hur smutt är inte det? 🤩

Sociala Medier Vs Google Ads annonsering

Du har säkert inte missat hypen med annonsering i sociala medier. Vi vill gärna ge en heads upp dock att sociala medier lämpar sig bäst för remarketing alternativt annonsering av produkter / tjänster som kan spontanköpas här och nu. Om du säljer bilar, bygger altaner, hus eller erbjuder något som man inte köper spontant - då är inte sociala medier rätt plattform att börja med.

Vad är remarketing?

Besökare som tittar in på din hemsida men inte gör en kontaktförfrågan eller köper en produkt kan i ett senare skede annonseras mot specifikt. Man åstadkommer detta genom att "tagga" en besökare på hemsidan som INTE tagit kontakt eller köpt något.

Med remarketing kan vi sedan annonsera nya/andra budskap mot den tidigare besökaren när hen besöker andra sidor eller sociala medier. Du har säkert sett ibland när du spanat in den där nya tröjan på favoritbutiken online men inte köpt något. Hur du sedan blir tipsad om tröjan från butiken på andra webbsidor och plattformar i efterhand. Det är remarketing.

Kan ni även bygga hemsida?

Att optimera och analysera annonseringen är halva kakan i en framgångsrik och lönsam annonsering. Den andra är att bygga en hemsida / landningssida som på rätt sätt tilltalar och kommunicerar dina tjänster och produkter på ett sätt som får besökaren att ta kontakt / handla.

Om vi känner att behovet finns så tar vi fram en landningssida som kompletterar annonseringen och skapar ännu bättre möjligheter för att generera nya kunder.

Vad är konverteringsspårning?

Att en besökare fyller i ett formulär på din hemsida och skickar in räknas som en konvertering. Besökaren gick då från att vara just en besökare till en potentiell kund genom kontaktförfrågan.

För att annonseringen ska kunna skötas lönsamt och kunna optimeras så behöver man registrera vilken typ av besökare som gjorde konverteringen. Vi hjälper givetvis till med att ställa in detta.

Får jag veta i förväg vad annonseringen kostar?

När du begär en offert av oss så får du alltid specificerat exakt vad allt kommer att kosta.