Vad Kostar det att Göra en Hemsida?

Vad Kostar Det att Göra en Hemsida?

Det är många parametrar som spelar in vad en hemsida kostar. Du kan göra hemsidan själv så kostar den knappt något mer än ev. webbhotellet den ska publiceras på. Men att skapa en hemsida idag är så mycket mer än bara text, lite bilder och information om dina tjänster.

För det första så måste din webbsida vara optimerad så att sökmotorer gillar den och vill ranka sidan. Utan det så får du ingen trafik som ju kan betyda kunder för din del om du driver ett företag. Sedan så måste innehåll och bilder göras på ett proffsigt och snyggt sätt som speglar ditt företag eller tjänst så att det blir tilltalande och säljande mot kund eller besökare.

Sist men inte minst så behöver din webbsida vara anpassad för alla slags besökare och alltid finnas tillgänglig för dem.

Jag vill bara ha en enkel hemsida!

Fast vill du det verkligen? Om du driver ett företag och har en hemsida som vars syfte är att locka in besökare som letar efter dina tjänster och produkter så är det jätteviktigt att både underliggande optimeringar och det visuella tilltalar besökaren och konverterar denne till en potentiell kund.

När du anlitar en webbyrå som bygger din "enkla" sida för några tusenlappar så är det precis just det du får. En webbsida som inte andas just ditt företag, varumärke och personlighet. Ofta så används mallar som är färdiga och lämnar lite till fantasin och din webbsida blir en i mängden. Det kan också hävdas att sidan SEO-optimeras men det är en hel vetenskap och kan dessvärre inte klämmas in på några tusenlappar.

Oavsett vad du anlitar för webbyrå så ställ frågor och analysera vad det är du faktiskt får för pengarna. Jämför och väg för- och nackdelar. Är du snickare så köper du knappast en billig skruvdragare på Jula för 99 kr. Du behöver en Makita eller Hilti som verkligen håller och gör sitt jobb.

Detsamma gäller för din webbsida. Den ska vara en reklampelare som får ditt företag att sticka ut ur mängden och locka in kunder per automatik.

Hur vi jobbar med Hemsidor & System

Vi anser oss vara en webbyrå i premiumskiktet för det är också där vi anser att du får mest för pengarna. Vi är ett företag som gör hemsidor från grunden helt skräddarsytt efter din grafiska profil och varumärke. Vi tror på att alla företag är unika och kräver en webbsida lika unik. Det betyder dock inte att vi är dyra att anlita. Skräddarsytt är inte alltid = dyrt. Ta kontakt med oss så diskuterar vi er nästa webbsatsning och spånar idéer.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X