SEO

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering). SEO optimering kan nästan liknas med ett hantverk där din webbsida genom en rad optimeringar både visuellt (on page SEO) och under huven (off page SEO) får bättre rankning i Googles sökmotor. Inget är garanterat med SEO optimering men målet är att göra det så lätt, smidigt och bra som möjligt för Google och förstå att just din sida förtjänar en bättre rankning.

Får du en bättre rankning så innebär det också ofta per automatik fler besökare till din hemsida som kan generera fler medlemmar, försäljning eller kundkontakter. Vad det nu är för verksamhet du bedriver och hur viktigt fler besökare är till din webbsida.

Hur vi jobbar med SEO

Vi hjälper din webbsida med SEO optimering på två sätt. Det första är genom en rad grundläggande optimeringar av den webbsida som vi kodar åt dig så att den är "startklar" och så optimerad det bara går. Det andra sättet faller nästan inom marknadsföring och bygger på att sedan kontinuerligt skapa innehåll (content) för din webbsida inom den bransch ni verkar för att på så vis locka till fler besökare. Analyser av nyckelord, baklänkar och texter ligger till grund för detta content.

Den första metoden genomförs under tiden vi kodar din webbsida och när den är lanserad är vi också färdiga med SEO-optimeringen. På så vis har vi skapat bra förutsättningar för en bra rankning hos Google. Den andra metoden genomförs över tid och en lämplig tidsplan är mellan 6-12 månader för att se resultat. Detta är alltså en löpande SEO-optimering.

Resultatet av SEO optimeringar visar sig inte på direkten utan det kan ta ibland flera månader. Hur fort allt går beror på en rad saker såsom befintlig besökarström, redan etablerade kanaler för content och hur ofta er webbsida indexeras av Google.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X