SEM

Vad är SEM

SEM står för Search Engine Marketing och är lite motsvarigheten till SEO (Search Engine Optimization). Med SEM så betalar du för att ranka högt på utvalda nyckelord. Till skillnad från SEO där du försöker ranka högt på nyckelord utan att betala för det. SEM kan efterliknas med en genväg till högre rankning så länge som du betalar för den.

SEM passar utmärkt om du behöver kortsiktigt ranka högt för utvalda nyckelord. Ska du dock långsiktigt (såvida inte din marknadsbudget är obegränsad) driva trafik för utvalda nyckelord så är sökmotoroptimering att föredra.

Hur vi hjälper dig med SEM

Vi har vana med att lösa marknadsföring åt kunder både med Facebook Ads och Google Ads. Med dessa två plattformar kommer du långt om du är villig att betala för att rankas och synas på utvalda nyckelord istället för organiskt genom rätt sökmotoroptimering. Vi tar alltid ut en fast avgift för själva jobbet att sätta igång dina kampanjer, skriva texter och anpassa nyckelord. Själva annonsbudgeten styr du själv. Alltså hur mycket pengar du är villig att betala för och synas på utvalda nyckelord. Det finns bra verktyg för att styra budget per dag och vecka samt maximal budget för de klick du vill köpa för dina annonser så att kostnaden för din kampanj inte skenar iväg.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X