CMS

Vad är CMS?

CMS står för Content Management System och är en teknik som gör det möjligt för dig som användare av en webbsida att själv lägga in eller ta bort innehåll. Om du saknar kunskap inom programmering och inte vet hur en webbsida konstrueras så är ett CMS-system till stor hjälp efter att vi har släppt webbsidan till dig.

Hur vi erbjuder CMS

De webbsidor som vi levererar kan väljas med eller utan CMS funktionalitet. Om du har ett företag där du vill visa upp kundreferenser, tidigare projekt eller har flera anställda. Ja då kan det vara läge att titta på och ha CMS tillkopplat på din webbsida. På så vis kan du helt själv utan programmeringskunskaper lägga upp nya kundprojekt, referenser och anställda utan vår hjälp. På så vis sparar du pengar eftersom du inte behöver anlita oss för det ändamålet.

Ett CMS tillkopplat till din webbsida gör också att det ständigt tillförs material till sidan som gör den levande. Ur SEO synpunkt är det också bra att den uppdateras kontinuerligt för då anser Google att sidan behöver indexeras oftare.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X