eHandel

eHandel

Handeln online växer varje år och många inser hur lätt man kan starta en verksamhet och sälja varor online. Att börja sälja varor online kan vara ett träsk att förstå sig på. Det finns en uppsjö av färdiga plattformar om du vill sälja online såsom Quickbutik, WooCommerce, Shopify och Magento.

Hur vi erbjuder eHandel

Vi bygger i första hand ehandelsbiten med Webflow eCommerce vilket möjliggör för dig att fokusera på verksamheten och inte underhåll och drift av ehandelsplattformen. Webflow är relativt nytt inom eHandel men utvecklar ständigt nya integrationer och tekniker för att vässa deras system.

Den stora fördelen för oss som utvecklare med att använda Webflow's ehandelssystem är att vi kan få ned kostnaden för dig fast samtidigt bygga en ehandel som är mer eller mindre skräddarsydd precis såsom du vill ha den designmässigt. I många andra system blir det snabbt kostsamt att börja lägga om sidstruktur och design eftersom mycket bygger på färdiga mallar. Dessutom är Webflow fritt från uppdateringsbehov som minskar ned på supportkostnader i längden. När din eHandelssida väl är lanserad såsom du vill ha den behöver inget göras för att underhålla sidan.

Med Wordpress och WooCommerce så innebär det många uppdateringar och underhåll för att allt hela tiden ska drivas säkert som kostar massor av supporttimmar.

Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X