Perspective By Mattsson

Kundcase

Fotograf Andreas Mattsson i Norrtälje har under en lång period använt sitt Instagramkonto för att publicera sina bilder och projekt löpande. Ett av de utmaningar som finns med att endast förlita sig på sociala medier är att du har svårt och fånga upp besökare som organsikt försöker hitta dig och dina tjänster. Dessutom är det svårt att få till en grafisk profil som passar in på dig och ditt företag. Det var helt enkelt dags för Andreas att få till en egen webbsida där han kan publicera sina bilder, uppdrag och referenser.

Hur vi löste det

Vi gavs fria tyglar när det kommer till design och grafisk profil. Vi såg en möjlighet i att designa webbsidan helt utifrån Andreas foton och låta dem berätta storyn. Fler fotografer borde verkligen låta fotona ligga i centrum och låta dem tala. Det är trots allt själva fotandet som är kärnan i verksamheten. Fotona ligger ständigt i centrum på webbsidan och genomsyrar designen.

Andreas Mattsson

Perspective By Mattsson

"
Jag har haft turen att både jobba med Johan med att göra en kunds hemsida och att han har skapat min. I båda fallen så har det varit lika lätt och roligt, Johan är mycket noggrann och har ett bra öga för hur en snygg sida ska ta form plus kunskapen att många hittar till dig. Hoppas verkligen få förmånen att skapa tillsammans igen i framtiden.
Andreas Mattsson
Fotograf
(klicka på teknikerna för att veta mer)
BESÖK PROJEKTETS WEBBSIDA
Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X

Perspective By Mattsson