Nalini Safari & Tours

Kundcase

Maria på Nalini Safari & Tours kontaktade oss med målet att ranka högre på utvalda nyckelord för safariresor till Tanzania och Zanzibar. Vi hjälpte dem genom att först göra en genomgående besiktning av sidan och se till att den är SEO-optimerad i det befintliga skicket. Det arbetet innebar att justera URL'er, 301 redirects, bilder, blockerande kod, bildoptimeringar samt synka META-titlar/beskrivningar med headings och viktiga nyckelord.

När SEO-besiktningen var färdig så gick vi djupare och gjorde en konkurrentanalys för att se hur och vad vi kan göra för att ranka högre än konkurrenterna. Detta mynnade ut i en matig åtgärdsplan till Maria med ett 30-40 tal källor för baklänkar samt tips för bättre konvertering på sidan.

Maria

Nalini Safari & Tours

"
Jag fick hjälp med SEO-optimering och är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick ett engagerat och professionellt bemötande och det kändes att de verkligen satt sig in i vår verksamhet. Kommunikationen var snabb och tydlig och vi fick många värdefulla tips. Jag är väldigt nöjd med resultatet!
Maria
VD, Ägare
(klicka på teknikerna för att veta mer)
BESÖK PROJEKTETS WEBBSIDA
Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X

Nalini Safari & Tours