Ejes Choklad

Kundcase

Ejes Choklad på Östermalm i Stockholm är en anrik gammal chokladbutik som sedan 1923 tillverkat choklad och konfektyr med de allra bästa tänkbara råvarorna. De har varit hovleverantör i många år och snart fyller de 100 år (2023). Ejes har under många år haft som vision att öppna upp möjligheten för kunder att handla deras fantastiska choklad online. Vi fick äran att ta oss an uppdraget och ta Ejes Choklad online på riktigt.

Hur vi löste det

En av utmaningarna med att bygga en ehandelsbutik för en sådan anrik aktör som Ejes är att verkligen berätta historian och hantverket som ligger bakom varje liten pralin. Samtidigt som webbsidan alltid ska finns tillgänglig och göra det lätt för besökare att köpa deras fantastiska choklad. Med hjälp av fotograf Perspective By Mattsson som håller till här i Norrtälje med oss så lyckades vi verkligen sätta huvudet på spiken med att fånga känslan, historian och kvalitén bakom deras 100-åriga hantverk.

Deras tidigare webbsida genererade mellan 5-15 besökare varje månad medens deras nya webbsida i ny kostym redan under de första två månaderna haft över 8000 besökare. Tack vare grundläggande SEO-optimering kommer många besökare in till sajten via organisk väg. Majoriteten av de ordar som Ejes idag får in från sin eHandel kommer från kunder utanför Stockholm. Alltså kunder som tidigare inte haft möjlighet att handla hos Ejes på ett snabbt och smidigt sätt.

En fantastisk affärsnytta och möjlighet för Ejes som idag nu kan erbjuda sin choklad till hela Sverige.

Linda Ardebäck

Ejes Choklad

"
Lorem ipsum dolor amet vincent monet sin astet allor kotet viadre sin potas sotet.
Linda Ardebäck
VD, Ägare
(klicka på teknikerna för att veta mer)
BESÖK PROJEKTETS WEBBSIDA
Jag Vill bli Kontaktad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
STÄNG
X

Ejes Choklad