Våra kunder sticker ut med snygga och proffsiga loggor.

Gör det du också med Sveriges bästa
nöjdhetsgaranti på logotyper.

Se våra skisser på
din logga INNAN du köper!

företagsloggaskapa företagsloggalogotyp designlogga till företagdesigna loggadesigna logotypköpa logotypskapa loggalogo designlogga till företaglogodesigna logga

“Något av det bästa bemötandet jag har fått på mina 25 år som företagare!
ABSOLUT 5 av 5 i betyg!

villa brunnby logotypamber logotyp
mats från villa brunnby
Mats Lavré
Vila Brunnby
review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange

Bästa Nöjdhetsgaranti På Logotyper

Få skisser
innan köp

Innan du väljer att anlita oss för att ta fram din nya logotyp så skickar vi alltid över lite skisser på hur vi kan designa din logga. Detta är helt kostnadsfritt och tar cirka 1-2 dagar.

6
fulla korrekturer

När du anlitat oss för att ta fram din logotyp så har du hela 5 stycken fulla korrekturer. Det innebär att vi i princip 5 gånger på raken designar om din logga. På så vis träffar vi alltid rätt i designen och hittar något som passar dig.

Ingen
förskottsbetalning

Först när du är helt nöjd med designen så går vi vidare till leverans av logotypen och när det är färdigt. Då skickar vi fakturan.

PRIS

4.995

kr exkl. moms

Det här ingår i priset

12 månader support & backup

Vi håller backup på din logga i 12 månader om olyckan skulle vara framme och du råkar ta bort filerna på ditt eget medium. Som om det inte vore tillräckligt så ingår också 12 månader support på din logga om du behöver byta slogan, text eller färger.

En logga med
praktisk tillämpning

Vi levererar din nya logga i flera populära och viktiga filformat. Det innebär för dig att du kan använda den precis vart du vill. På firmabilen, på hemsidan, visitkortet eller profilkläderna. Många billiga alternativ ger inte denna möjligheten.

Designad för
hand i Sverige

Viktigast av allt så designar vi alla logotyper för hand enligt dina önskemål. På så vis får du något unikt som sticker ut och som dina kunder kommer ihåg.

100%
äganderätt

När du godkänt designen och fakturan är betald så erhåller du full äganderätt till logotypen och designen.

Personlig
projektledare

Det innebär för dig att du hela tiden har kontakt med samma person genom hela processen. På så vis får du bästa möjliga personliga service.

Alla
källfiler

Förutom att du får flera format som passar alla användningsområden så får du också källfilerna som är 100% redigerbara om du önskar göra egna ändringar i framtiden.

Inte övertygad?
Testa Oss Innan Du Köper!

Få dina skisser
INNAN du går vidare

Vi visar gärna hur snyggt det är med en proffsig företagslogga. Så innan du går vidare med att anlita oss så tar vi fram lite skisser på hur vi kan designa din logga.

No strings attached.

Utan krav på köp.

Så här går det till att köpa en logotyp

1

Du gör en beställning
provskisser

Du börjar med att beställa provskisser på din logotyp som är helt kostnadsfritt. Väljer du att gå vidare med köp.

beställ provskisser här direkt

2

Du får en offert att godkänna

Tycker du att våra skisser är snygga och du väljer att gå vidare så skickar vi över en offert som du godkänner innan vi sätter igång och designar din logga.

3

Leverans & betalning

När du är helt nöjd med logotypen så levererar vi den via en länk där du kan ladda ned alla filer. Länken är privat just för dig och du har tillgång till filerna via länken i 12 månader.

Vi fakturerar med 7 dagars betalningsvillkor. När logotypen är betald och klar så är äganderätten 100% din.

4

12 mån support & backup

Efter att logotypen är din så slutar det inte där. Vi håller 12 månaders backup och support på din logotype. Supporten innebär att ta fram loggan i andra filformat eller färger om behovet uppstår. Vi kan också ändra text eller slogan. Behöver du ändra på själva designen (formgivningen) gör vi detta mot en fast kostnad.

Vad säger våra kunder om oss?

po norin vd valtare ab

P-O Norin

VD, Ägare - Valtare AB

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag använde Cajber för att ta fram mitt nya företags logga. Blev bemött på ett positivt sätt och mycket nöjd med arbetet. Kan varmt rekommendera Cajber för deras arbete
Linda Ardebäck ägare till Ejes Choklad

Linda Ardebäck

Ägare / VD - Ejes Choklad

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Fantastisk service och personligt engagemang! För ett gammalt anrikt familjeföretag som är kunglig hovleverantör blev det en stor utmaning att göra en hemsida som kändes just gammeldags, personlig och varm. Vi är så glada att vi hittade Cajber Softworks, som verkligen satte sig in i vårt företag och lyssnade på våra önskemål. Vi är jättenöjda!
andreas på perspectivebymattsson.se

Andreas Mattsson

Frilansfotograf - Perspective By Mattsson

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Har både gjort jobb med Johan på Cajber och köpt tjänster, i båda fallen så märks det hur kunnig han är samt väldigt mån om att resultatet ska bli så bra som möjligt. Min hemsida blev över förväntan och har redan genererat bra med nya jobb. Kan varmt rekommendera Cajber Softworks på alla plan.
Erik på powdermountain.se

Erik Ehrner

SVELAV-utbildare - Powder Mountain Consulting

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Behövde få upp en site bara på några dagar och Johan löste biffen med extra allt. Klart rekommenderad!
Maria på nalinitours.com

Maria Lalloo

Ägare, VD - Nalini Safari & Tours

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag fick hjälp med SEO-optimering och är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick ett engagerat och professionellt bemötande och det kändes att Cajber verkligen satte sig in i vår verksamhet. Kommunikationen var snabb och tydlig och vi fick många värdefulla tips. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det från beställning till leverans?

Normalt tar det cirka 1 vecka att ta fram en logga. Faktorer som påverkar är antalet nödvändiga korrekturer och hur väl förberedd beställningen är.

Vad innebär provskisser?

Som ett led i vårat marknadsföringsarbete så vill vi gärna att du får chansen att se hur vi skulle kunna ta fram just din logga innan du väljer att gå vidare med en riktig beställning. På så vis kan du tryggt och säkert få prova på vår service innan du bestämmer dig.

Vad händer om jag vill ändra något efter leverans?

Vi lämnar såklart 12 månader support och backup på din logga. Med det menas att vi ändrar färg, text och slogan om du önskar efter att projektet är slutfört. På så vis kan du sova gott om natten.

Vill du ändra formgivning, layout, typsnitt eller företagsnamn så tar vi ut en liten avgift för detta.

Hur levereras logotypen?

När logotypen är färdig så skickar vi en unik länk som leder till just dina filer som du kan ladda ned och spara på din dator / medium. Filerna ligger skyddade och säkra hos oss upp till 12 månader från slutförd beställning om det är så att du råkar tappa bort några filer.

Vad innebär 100% nöjd kund-garanti?

Det är viktigt för oss att det ska vara tryggt och säkert att köpa en logotyp. Därför betalar du inget förens loggan faktiskt är färdig och du är helt nöjd med designen.

På så vis kan vi vara säkra på att du betalar för en tjänst som gör dig nöjd.

Utöver det så har du hela tiden kontakt med samma personliga projektledare.

Efter att vi levererat loggan till dig och projektet är avslutat har du fortfarande 12 månader support och dessutom backup på filerna. Supporten innebär för dig att du kan ändra färg, texter och slogan om du önskar. Vill du ändra formgivning så tar vi ut en liten avgift för detta.

Vad menas med personlig projektledare?

Det betyder att du har kontakt med en och samma person genom hela processen så att du och vi pratar samma språk och kommunikationen blir så bra som möjligt. På så vis kan vi erbjuda bästa tänkbara personliga service.

Vad händer om jag tappat bort filerna?

När vi är klara med loggan så får du en personlig länk mailad till dig där du kan ladda hem alla filer. Vi håller en backup på dina filer i 12 månader.

Vad kostar en logga?

Vi tar ett fast pris om 4.995 kr exkl. moms för våra logotyper och du får då allt tänkbart inkluderat som du behöver. Se gärna mer här.

beställ provskisser nu direkt

Hur går betalningen till?

Vi fakturerar dig först när loggan är färdig och du är helt nöjd med designen. Betalning sker via fakturering där du betalar på traditionell vis med Bankgiro eller praktiskt direkt med kortbetalning.

Fakturering sker med 7 dagars betalningsvillkor

Får jag loggan med genomskinlig bakgrund?

Självklart - alla filtyper levereras med genomskinlig bakgrund med undantag för JPG-filer som inte kan ha genomskinlig bakgrund.

Har jag 100% äganderätt?

Ja - du äger loggan till 100% när fakturan är betald och loggan levererad till dig. Du får dessutom källfilerna till loggan om du i framtiden behöver göra justeringar på loggan.