Våra kunder sticker ut med snygga och proffsiga loggor.

Gör det du också med Sveriges bästa
nöjdhetsgaranti på logotyper.

svenska och somaliska kulturföreningen logotypjones trädvård logotypsalong klippt logotypvaltare logotypandersen sotare logotypdrottningpadel logga

“Något av det bästa bemötandet jag har fått på mina 25 år som företagare!
ABSOLUT 5 av 5 i betyg!

villa brunnby logotypamber logotyp
mats från villa brunnby
Mats Lavré
Vila Brunnby
review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange

Vad Sveriges Bästa Nöjdhetsgaranti Innebär för Dig

3
Gratis Skisser

Innan du ens väljer att gå vidare med att köpa en logotyp så får du 3 gratis skisser (om du vill). Inget krav på köp eller motkrav. No strings attached. Vi demonstrerar gärna vad vi går för och hur gärna vi vill att du ska bli nöjd.

Fria
korrekturer

När du väl inleder ett köp på din riktiga logotyp så har du obegränsade korrektur på utvald designskiss. Vi jobbar på och justerar tills att du är 100% nöjd.

Ingen
förskottsbetalning

Först när du är helt nöjd med designen så går vi vidare till leverans av logotypen och när det är färdigt. Då skickar vi fakturan.

PRIS

4.995

kr exkl. moms

Allt Inkluderat

Personlig
projektledare

Det innebär för dig att du hela tiden har kontakt med samma person genom hela processen. På så vis får du bästa möjliga personliga service.

Använd loggan
precis vart du vill

Vi levererar din nya logga i flera populära och viktiga filformat. Det innebär för dig att du kan använda den precis vart du vill. På firmabilen, på hemsidan, visitkortet eller profilkläderna.

Design enligt
dina önskemål

Vi designar alla logotyper för hand enligt dina önskemål. På så vis får du något unikt som sticker ut.

100%
äganderätt

När du godkänt designen och fakturan är betald så erhåller du full äganderätt till logotypen och designen.

12 Månader
backup

Vi håller backup på din logga i 12 månader om olyckan skulle vara framme och du råkar ta bort den.

Alla
källfiler

Förutom att du får flera format som passar alla användningsområden så får du också källfilerna som är 100% redigerbara om du önskar göra egna ändringar i framtiden.

Vad säger våra kunder om oss?

po norin vd valtare ab

P-O Norin

VD, Ägare - Valtare AB

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag använde Cajber för att ta fram mitt nya företags logga. Blev bemött på ett positivt sätt och mycket nöjd med arbetet. Kan varmt rekommendera Cajber för deras arbete
Linda Ardebäck ägare till Ejes Choklad

Linda Ardebäck

Ägare / VD - Ejes Choklad

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Fantastisk service och personligt engagemang! För ett gammalt anrikt familjeföretag som är kunglig hovleverantör blev det en stor utmaning att göra en hemsida som kändes just gammeldags, personlig och varm. Vi är så glada att vi hittade Cajber Softworks, som verkligen satte sig in i vårt företag och lyssnade på våra önskemål. Vi är jättenöjda!
andreas på perspectivebymattsson.se

Andreas Mattsson

Frilansfotograf - Perspective By Mattsson

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Har både gjort jobb med Johan på Cajber och köpt tjänster, i båda fallen så märks det hur kunnig han är samt väldigt mån om att resultatet ska bli så bra som möjligt. Min hemsida blev över förväntan och har redan genererat bra med nya jobb. Kan varmt rekommendera Cajber Softworks på alla plan.
Erik på powdermountain.se

Erik Ehrner

SVELAV-utbildare - Powder Mountain Consulting

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Behövde få upp en site bara på några dagar och Johan löste biffen med extra allt. Klart rekommenderad!
Maria på nalinitours.com

Maria Lalloo

Ägare, VD - Nalini Safari & Tours

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag fick hjälp med SEO-optimering och är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick ett engagerat och professionellt bemötande och det kändes att Cajber verkligen satte sig in i vår verksamhet. Kommunikationen var snabb och tydlig och vi fick många värdefulla tips. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Inte övertygad?
Testa Oss Innan Du Köper!

Få 3 gratis skisser
inom 48 timmar

Vi visar gärna hur snyggt det är med en företagslogga. Låt oss bjuda på 3 grova skisser på en ny logga till dig helt kostnadsfritt.

No strings attached.

Utan krav på köp.

Så här går det till att köpa en logotyp

1

Du gör en beställning

Du börjar med att göra en beställning på en logotyp. Behöver vi extra information om design, skisser, idéer och tankar så kontaktar vi dig.

KÖP DIREKT HÄR

2

Du får en offert att godkänna

När vi fått en klar bild över dina designidéer och hur du önskar att din logotyp ska se ut så skickar vi över en offert för godkännande. Så fort du godkänt offerten så sätter vi igång och designar.

3

Logotypförslag

Vi börjar med att ta fram skisser på design utifrån dina tankar och idéer. Du kommer att välja 1 av dessa skisser som vi jobbar vidare med. På de utvalda s har u korrekturer tills att du är helt nöjd med designen.

4

Leverans & betalning

När du är helt nöjd med logotypen så levererar vi den via en länk där du kan ladda ned alla filer. Länken är privat just för dig och du har tillgång till filerna via länken i 12 månader.

Vi fakturerar med 7 dagars betalningsvillkor. När logotypen är betald och klar så är äganderätten 100% din.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det från beställning till leverans?

Normalt tar det cirka 1-2 veckor att ta fram en logga. Faktorer som påverkar är antalet nödvändiga korrekturer och hur väl förberedd beställningen är.

Varför erbjuder ni 3 gratis skisser?

Vi vet att det kan vara svårt och få rätt känsla. Därför erbjuder vi möjligheten där du får 3 skisser på en ny logga som du kan ta ställning till och få inspiration av. Vill du sedan gå vidare till beställning av din riktiga logga så kan du använda skisserna som underlag eller med modifikation. Du väljer helt.

Det kostar inte ett öre att få dessa 3 skisser. Känner du att det inte var som du tänkt dig går du vidare och vi tackar för ditt intresse.

Vår förhoppning är att du gillar skisserna och vill gå vidare med beställning av din riktiga logotyp.

Hur levereras logotypen?

När logotypen är färdig så skickar vi en unik länk som leder till just dina filer som du kan ladda ned och spara på din dator / medium. Filerna ligger skyddade och säkra hos oss upp till 12 månader från slutförd beställning om det är så att du råkar tappa bort några filer.

Vad innebär 100% nöjd kund-garanti?

Det är viktigt för oss att det ska vara tryggt och säkert att köpa en logotyp. Därför betalar du inget förens loggan faktiskt är färdig och du är helt nöjd med designen.

På så vis kan vi vara säkra på att du betalar för en tjänst som gör dig nöjd.

Utöver det så har du hela tiden kontakt med samma personliga projektledare.

Vad menas med personlig projektledare?

Det betyder att du har kontakt med en och samma person genom hela processen så att du och vi pratar samma språk och kommunikationen blir så bra som möjligt. På så vis kan vi erbjuda bästa tänkbara personliga service.

Vad händer om jag tappat bort filerna?

När vi är klara med loggan så får du en personlig länk mailad till dig där du kan ladda hem alla filer. Vi håller en backup på dina filer i 12 månader.

Vad kostar en logga?

Vi tar ett fast pris om 4.995 kr exkl. moms för våra logotyper och du får då allt tänkbart inkluderat som du behöver. Se gärna mer här.

KÖP en logotyp nu!

Hur går betalningen till?

Vi fakturerar dig först när loggan är färdig och du är helt nöjd med designen. Betalning sker via fakturering där du betalar på traditionell vis med Bankgiro eller praktiskt direkt med kortbetalning.

Fakturering sker med 7 dagars betalningsvillkor

Får jag loggan med genomskinlig bakgrund?

Självklart - alla filtyper levereras med genomskinlig bakgrund med undantag för JPG-filer som inte kan ha genomskinlig bakgrund.

Har jag 100% äganderätt?

Ja - du äger loggan till 100% när fakturan är betald och loggan levererad till dig. Du får dessutom källfilerna till loggan om du i framtiden behöver göra justeringar på loggan.