Hemsida till fast pris

från 995 kr/mån

Design & webbhotell ingår

Fria ändringar & support

Sökoptimering & mobilanpassning ingår

Fast pris och inga dolda avgifter eller kostnader

exempel på mobilanpassad hemsida

Att köpa hemsida av oss är bekymmersfritt

Underhållsfritt

Alla hemsidor vi bygger är underhållsfria och fungerar alla dagar i veckan dygnet runt.

Bara fasta priser

Du betalar från 995 kr/månad för din nya hemsida. Det inkluderar design, utveckling och drift.

Superenkelt CMS

Med vårt superenkla CMS redigerar Du texter, byter ut bilder, gör blogginlägg och lägger till kundreferenser och mycket mer helt själv.

kontakta oss direkt
mobilanpassad version av kcentreprenad.se

Vi inkluderar alltid mobilanpassning

Det är avgörande att din hemsida är mobilanpassad. Utan det förlorar du dina besökare och rankar sämre i sökresultaten.

Responsiv design

Passar alla enheter - mobil, dator och padda

Bättre rankning i Googles sökresultat

Fler besökare till hemsidan

Vi sökoptimerar alltid din nya hemsida

På så vis säkerställer vi att förusättningarna finns för att dina potentiella kunder ska hitta fram till dina tjänster och produkter.

Kunderna hittar dig lättare

Bättre rankning i Googles sökresultat

Fler besökare till hemsidan

sökoptimera hemsida exempel

Därför ska
Du välja oss

Vi brinner för att lösa problem och utveckla idéer som tar företag till nästa nivå. Många underskattar hur viktig en optimerad och säljande hemsida är och vad den kan göra för din verksamhet.

Vårt mål är att leverera våra tjänster med toppkvalité för ett rimligt pris. Att du är nöjd med vad vi levererat är absolut det viktigaste för oss.

Johan Carlberger
VD, Cajber Softworks
Kontakta Johan

Vad säger våra kunder om oss?

po norin vd valtare ab

P-O Norin

VD, Ägare - Valtare AB

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag använde Cajber för att ta fram mitt nya företags logga. Blev bemött på ett positivt sätt och mycket nöjd med arbetet. Kan varmt rekommendera Cajber för deras arbete
Linda Ardebäck ägare till Ejes Choklad

Linda Ardebäck

Ägare / VD - Ejes Choklad

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Fantastisk service och personligt engagemang! För ett gammalt anrikt familjeföretag som är kunglig hovleverantör blev det en stor utmaning att göra en hemsida som kändes just gammeldags, personlig och varm. Vi är så glada att vi hittade Cajber Softworks, som verkligen satte sig in i vårt företag och lyssnade på våra önskemål. Vi är jättenöjda!
andreas på perspectivebymattsson.se

Andreas Mattsson

Frilansfotograf - Perspective By Mattsson

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Har både gjort jobb med Johan på Cajber och köpt tjänster, i båda fallen så märks det hur kunnig han är samt väldigt mån om att resultatet ska bli så bra som möjligt. Min hemsida blev över förväntan och har redan genererat bra med nya jobb. Kan varmt rekommendera Cajber Softworks på alla plan.
Erik på powdermountain.se

Erik Ehrner

SVELAV-utbildare - Powder Mountain Consulting

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Behövde få upp en site bara på några dagar och Johan löste biffen med extra allt. Klart rekommenderad!
Maria på nalinitours.com

Maria Lalloo

Ägare, VD - Nalini Safari & Tours

review star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orangereview star in orange
Jag fick hjälp med SEO-optimering och är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick ett engagerat och professionellt bemötande och det kändes att Cajber verkligen satte sig in i vår verksamhet. Kommunikationen var snabb och tydlig och vi fick många värdefulla tips. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Några utvalda referensprojekt

Lavinkurs

Hemsida

P&D Group

KC Entreprenad

Hemsida

KC Entreprenad

Perspective By Mattsson

Hemsida

Perspective By Mattsson

Ejes Choklad

eHandel

Ejes Choklad

Nalini Safari & Tours

SEO Optimering

Nalini Safari & Tours

Så här går det till att köpa hemsida

1

Kravspecifikation

Vi inleder alltid med ett förutsättningslöst samtal och diskuterar din idé. Under samtalet är vårat mål att samla en så klar bild som möjligt över dina mål och krav på en ny hemsida.

Utifrån samtalet tar vi fram en kravspecifikation och utformar en offert som vi skickar över till dig. Det här steget är helt kostnadsfritt och vi bollar gärna idéer med dig.

2

Projektstart

När projektet startar så samlar vi in allt material som behövs, t.ex. bilder, texter och annat viktigt material.

Med hjälp av kravspecifikationen och beroende på hur stor frihet i design vi har så lägger vi en grundläggande designinriktning som du får ta ställning till. Tills det att du känner att den är rätt så fortsätter vi utvecklingen av hemsidan

Vid start så fakturerar vi 50% av årskostnaden.

3

Utveckling

Under utvecklingen så har vi regelbunden avstämning (oftast en gång i veckan) där vi tar in feedback från dig och ser vilka justeringar som behöver göras för att designen ska vara i linje med dina önskemål.

4

Test & lansering

Även om vi utför kontinuerliga tester på hemsidan under utveckling så avslutar vi med en slutbesiktning där du med hjälp av kollegor och vänner gör en sista genomgående test av sidan så att allt ser ut och fungerar som du önskar.

När allt är godkänt så lägger vi upp din nya hemsida publikt för omvärlden och dina kunder att skåda.

Resterande 50% av årskostnaden faktureras.

5

Förvaltning & support

Efter att sidan är lanserad så är du ägare av en bekymmerslös och underhållsfri drift av hemsida. Behöver du göra ändringar i texter och bilder eller lägga till saker som nya referens eller liknande så ordnar vi med detta. All support är inkluderad i månadspriset.

KONTAKTA OSS Direkt

Vanliga frågor

Behöver jag verkligen en hemsida?

Ja det gör du.

Många nöjer sig med en Facebooksida och Instagramkonto som de enda kanalerna för kunder och besökare att hitta till dina tjänster och produkter.

De kanalerna är extremt kraftfulla för att stärka er relation till befintliga följare och kunder. Men för att nya kunder som söker efter de tjänster och produkter som du erbjuder ska hitta dig behöver du en hemsida som Google kan ranka på rätt sätt i sökresultaten.

Facebook och Instagram ger heller ingen möjlighet att designa och marknadsföra ditt företag och tjänster på ett snyggt, optimerat och skräddarsytt vis.

En hemsida är en investering för din verksamhet. Många nöjer sig med något "enkelt" och fokuserar för mycket på sin Facebooksida eller Instagramkonto. Missförstå oss rätt, dessa kanaler är avgörande för att underhålla en befintlig kundgrupp.

Men ska du på ett effektivt och optimerat sätt fånga in nya kunder som ännu inte hört om dig eller letar efter dina tjänster och produkter, då behöver du en hemsida.

Vad kostar en hemsida?

Vi kör ett fast pris från 995 kr/månad exkl. moms för en snygg men enkel hemsida som är fullt mobilanpassad och sökoptimerad. Hemsidan huserar sedan på blixtsnabbt webbhotell som är totalt underhållsfritt varpå inga dolda avgifter förekommer.

Alla hemsidor vi bygger är designade från grunden. Det som styr månadskostnaden är mängden undersidor och ev. tillägg och komplikationer på sajten. Oavsett hur din situation ser ut så får du en offert på exakt vad din lösning kommer kosta.

Vad är ett CMS?

CMS står för Content Management System och är en nedbantad och lättanvänd editor där du själv kan göra lättare justeringar på din hemsida när vi lämnat över den till dig.

Några exempel är göra blogginlägg/artiklar/nyheter. Lägga upp referenser i din portfölj. Lägga upp/ta bort anställda och deras kontaktinformation.

Du kan också byta ut bilder och redigera texter.

Ett CMS gör att din hemsida kommer till liv och blir dynamisk. Det gillar dina besökare och Google.

Hur lång är leveranstiden?

Förutsatt att vi har allt material vi behöver från dig så tar utvecklingen oftast cirka 2-4 veckor.

Behöver Jag kunna något om hemsidor?

Du behöver inte kunna något alls. Det är därför vi finns här så att du kan fokusera på din verksamhet som du är bäst på. Så tar vi hand om din hemsida och ser till så att du har alla förutsättningar för att lyckas på nätet.

Hur kan era hemsidor vara underhållsfria?

Det gör att det finns inga risker för oförutsedda avbrott eller krascher som medför oförutsedda utgifter.
Mycket enkelt så bor våra hemsidor på något som kallas serverlösa tekniker vilket innebär att det finns ingen fysisk eller teknisk infrastruktur att underhålla. Allt hålls uppdaterat och fungerar som det ska ändå. I bakgrunden, utan ditt eller vårt behov av tillsyn.

Vad är sökoptimering (SEO optimering)?

SEO (Search Engine Optimization) är konsten att få Google och gilla din hemsida så den rankas högre och bättre i sökresultaten. Med bättre rankning får du nämligen fler besökare som är potentiella kunder till dig.

SEO optimering sker på flera sätt och vi inkluderar det när vi bygger din hemsida. Vi tycker att när vi ändå är i farten, varför inte också optimera den så mycket som möjligt?

När vi bygger din hemsida så ser vi till att rätt nyckelord används i titlar, rubriker och löpande text. Vi optimerar också hemsidan tekniskt så att den blir effektiv och laddas snabbt. Mobilanpassning är en annan viktig aspekt ur SEO-optimering som vi alltid levererar.

I våra offerter erbjuder vi alltid pris på valfri fördjupad SEO optimering där vi tittar på dina konkurrenter och gör en djupare analys för att se vilka nyckelord de rankar på och hur du också kan gå till väga för att ranka högre på dem nyckelorden. Vi ger också förslag på åtgärder för att hitta fler ingående länkar som är viktigt för din rankning.